Program de lucru Luni - Vineri 08:00 - 18:00
CONTACT 0785 62 62 62
Trimiteţi-ne un email comenzi@taxi-mobila.ro

Impachetare mobila inainte de mutare

Serviciile de impachetare mobila pot fi solicitate prin pachetul FULL SERVICE. Pachetul poate fi aplicat pentru mutarile mici sau mari. Poate fi aplicat pentru mutarea unui apartament sau pentru mutarea unei canapele.

Va furnizam echipa si toate materialele necesare procesului mutarii astfel incat efortul dumneavoastra sa fie minim. Impachetarea bunurilor se va realiza in cutii astfel incat sa eficientizati spatiul si implicit costurile. Incepand de la articole fragile, obiecte de arta, pana la piese mari de mobilier, echipa noastra de profesionisti cu experienta in domeniul mutarii va impacheta si proteja cu grija fiecare articol.
Materiale folosite: cutii de carton de diverse dimensiuni în functie de necesesitațile beneficiarului, folii speciale, paturi speciale pentru o protecție ridicata.

In cazul impachetari mobilierului recomandam sa lasati acest proces pentru echipa nostra de specialisti, deoarece este putin mai dificil si necesita o impachetare corecta, primul strat de protectie fiind din paturi speciale,  apoi folie stretch, si daca este nevoie si folie cu bubble. La anumite piese de mobilier colturile si zonele limita vor fi protejate cu ajutorul coltarelor de carton.

In cazul electrocasnicelor, fie ca  este vorba de frigider ,masina de spalat haine, masina de uscat, aragaz impachetarea este strict necesara in cazul acestora. Se vor folosi paturi speciale din bumbac, folie stretch, scotch, protectia fiind foarte importanta, astfel incat manipularea si transportul sa fie realizat in cele mai bune conditii.
Atunci cand faceti programarea va rugam sa specificati ce fel de serviciu doriti.

 

.

 

Call Now Button