Program de lucru Luni - Vineri 08:00 - 18:00
CONTACT 0785 62 62 62
Trimiteţi-ne un email comenzi@taxi-mobila.ro

transport marfa

Transport marfă București și național

Transport marfă București și național cu utilitare de 3.5 tone de diverse capacități (12 metri cubi, 20 metri cubi) cu plecare din Capitală. Ne adresăm persoanelor fizice și companiilor, cu care suntem dispuși să încheiem contracte. Ridicăm elementele de la depozit sau magazin și le deplasăm până în locația dorită în condiții de maximă siguranță. Asigurăm personal calificat pentru încărcare și descărcare. Fiecare vechicul dispune de echipamente speciale pentru protecția mărfii (chingi, curele puternice, frânghie). Manipularea va fi efectuată de cel puțin două persoane. Dacă este cazul, nu vom ezita să utilizăm chiar și un cărucior special (dolly) pentru o deplasare fără riscuri. Prin intermediul nostru, marfa va ajunge la destinație fără să sufere deteriorări sau alte daune. Transport marfă fragilă și valoroasă care necesită măsuri speciale de precauție oriunde pe teritorul țării noastre. Avem această capacitate deoarece personalul de care dispunem este bine instruit și cu ani întregi de experiență în spate.

Transport marfă de orice tip în București și provincie. Prețul se stabilește în funcție de cantitate sau de numărul de curse cu mașina și vă este comunicat când sunați pentru programare. Pentru deplasările în țară, plata se efectuează în două tranșe: 50 % la plecare, 50 % la sosire. Mobila, materialele de construcții, cerealele, legumele, fructele, aparatura electronica, aparatura electrocasnică , hainele, baxurile cu suc, apă și bere, alimentele, tocăria, etc. vor fi deplasate până la locația dorită în cel mai scurt timp posibil. Clienții nu vor depune nici un efort pe durata procesului pentru că noi ne vom ocupa de tot. Dacă mașina dumneavoastră are probleme și nu puteți aproviziona magazinul sau restaurantul cu marfă, noi vă putem ajuta. Dacă ați achiziționat mobilă și doriți să o deplasați în țară, vă punem la dispoziție un serviciu complet de transport. Vă rezolvăm rapid și eficient orice problemă în materie de transport marfă. Răspundem pozitiv oricărei comenzi indiferent de volum.

Soluții de transport marfă

TAXI-MOBILA.RO oferă soluții de transport marfă complete cu utilitare de 3.5 tone, dube de 12 mc și 17 mc. Încheiem contracte avantajoase cu companii. Clientul va avea garanția că bunurile sale vor ajunge la adresa dorită fără să aibă de suferit. Toate vehiculele sunt special echipate pentru transport de marfă de orice tip (mobilier, materiale de construcții, etc.) în condiții de maximă siguranță. Pe lângă chingi, curele puternice și frânghie, dubele dispun de personal calificat, prietenos și harnic pentru încărcare și descărcare, pături de protecție căptușite, cărucioare, materiale de ambalare. Marfa pe care doriți să o transportați de la depozit sau magazin în locația dorită se va afla în deplină siguranță în timpul tranzitului. Nu trebuie să vă faceți absolut nici o problemă în acest sens. Angajații noștri sunt bine instruiți și au o experiență bogată în transportul de mărfuri de orice tip. Chiar dacă marfa ce trebuie deplasată este fragilă, va ajunge la destinație în cea mai bună stare.

Șoferii pe care îi avem angajați sunt, la rândul lor, foarte experimentați și cunosc foarte bine rutele de transport. Este exclus să se rătăcească sau să nu ajungă la timp pentru a ridica marfa. În plus, au foarte multă răbdare, sînt instruiți să nu frîneze brusc și să nu se angreneze în depășiri periculoase. Asta deoarece scopul principal al nostru este să vă oferim un tranzit în condiții de siguranță, în urma căruia marfa să ajungă intactă la adresa dumneavoastră. De asemenea, utilitarele cu care efectuăm transporturile se află într-o stare excelentă, au reviziile la zi și oferă mărfii securitatea pe care oricine și-o poate dori. Oferim soluții de transport marfă în orice zonă din București și în țară, cu plecare din Capitală. Noi suntem cea mai la îndemână modalitate prin care puteți transporta marfa la destinația viitoare în stare perfectă, de fiecare dată.

Contracte pentru transport

Transport marfă pentru persoane fizice și companii în București și provincie. Pentru a beneficia de serviciile noastre, este obligatoriu să obțineți o programare. O puteți face prin două metode, telefonic sau prin trimiterea unui e-mail. Simplu, rapid și eficient!

Un operator vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0785 62 62 62 de luni până duminică, de la 8:00 pînă la 22:00. După ce îi precizați cantitatea de marfă și locația până unde trebuie transportată, veți primi o ofertă personalizată de preț. Totul decurge foarte ușor. În doar câteva zeci de secunde veți obține o programare. Iar deplasarea mărfii de la depozit sau magazin în locația dorită nu va mai reprezenta o problemă. În plus, la telefon, puteți solicita orice informație care vă interesează. Îi puteți adresa operatorului orice întrebare care are legătură cu serviciile de transport marfă pe care le oferim. Veți primi în cel mai scurt timp toate răspunsurile pe care le așteptați.

Dacă metoda prin telefon nu vă avantajează, puteti obține o programare și prin intermediul internetului. Este nevoie doar de un e-mail la adresa comenzi@taxi-mobila.ro sau de completarea unui formular on-line pe care îl găsiți în pagina de contact. Trebuie să ne specificați numele, prenumele, adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon, cantitatea de marfă, data și ora la care trebuie ridicată de la depozit și orașul până unde transportată. În cel mai scurt timp, veți fi contactat de unul dintre operatori pentru finalizarea comenzii și programarea propriu-zisă. Totul va dura doar câteva minute!
Cu un simplu apel telefonic sau click, TAXI-MOBILA.RO vă rezolvă orice problemă în materie de transport marfă. De precizat că putem încheia contracte avantajoase din punct de vedere financiar cu firmele și companiile care au nevoie în mod constant de servicii profesionale de transport marfă.

Call Now Button