Program de lucru Luni - Vineri 08:00 - 18:00
CONTACT 0785 62 62 62
Trimiteţi-ne un email comenzi@taxi-mobila.ro

De ce să ne alegeţi pe noi?

Pentru că ne place să mutăm frigidere, canapele, paturi, dressing-uri, birouri, chiar şi seif-uri. Ne place să mutăm garsoniere, apartamente, case sau sedii de firme. Puteţi alege sofer şi maşină, cu sau fără încărcători şi tâmplar. Sau pe toţi, să facem treabă bună. Suntem 10! Avem maşini de 12 sau 20 de metri cubi. Avem pături de protecţie şi cutii de carton gratuite. Ne plac calatoriile, putem transporta mobila oriunde în ţară! Şi suntem disponibili oricând, de luni până duminică! Noi suntem pregătiţi! Dumneavoastră, gata de mutare?

Sunaţi la 0785 62 62 62  şi obţineţi un preţ rezonabil!

TAXI-MOBILA.RO


Transport mobilă Bucuresti ( folosita / nouă ) de la un punct la altul

Transport mobilaTransport mobilă nouă de la furnizor din diverse magazine de profil (IKEA, KIKA, Dedeman, etc.) precum și din depozite. La cerere, ne putem ocupa inclusiv de montajul mobilierului achiziționat la domiciuliul clientului. Asigurăm chiar și urcarea elementelor pe scări sau cu liftul până la apartamentul indicat. Dacă ați decis să vă redecorați locuința și aveți nevoie de un serviciu de transport sigur, rapid și eficient, noi suntem soluția potrivită pentru dumneavoastră. Avem personal bine instruit, cu experiență în montarea și ambalarea mobilierului care oferă servicii de calitate ridicată. Cutiile cu componente vor fi deplasate în siguranță până la adresa dorită. Vor fi plasate și securizate corespunzător în dubă. Transport mobilă de orice tip (lemn, metal, sticlă, plastic), indiferent de gradul de fragilitate și de valoare.

Transport mobilă de la furnizor în București și provincie

Exisă cazuri când furnizorii de mobilă nu asigură și transportul elementelor la domiciliul clientului. Noi ne ocupăm cu cea mai mare plăcere de acest aspect. Vom răspunde pozitiv comenzii dumneavoastră indiferent că doriți să transportați un corp, spre exemplu o canapea, sau tot mobilierul din sufragerie sau dormitor. Servicii disponibile in sector 1 2 3 4 5 6. Vom trimite la magazin sau depozit numărul suficient de oameni și o dubă încăpătoare în așa fel încât operațiunea să fie efectuată cât mai rapid. În mașină, obiectele pe care le-ați cumpărat vor fi securizate cu echipamente speciale (chingi, curele, frânghie, etc.) în așa fel încât să nu se deplaseze cât timp se află în tranzit.

Manipulare si urcare pâna în casa

Dacă locuiți la un bloc cu patru etaje și nu aveți lift, nu trebuie să vă faceți probleme. Vom urca pe scări toate obiectele pe care le-ati achiziționat, chiar dacă locuinta dumneavoastră se află la ultimul nivel. Cel puțin două persoane se vor ocupa de manipulare, în timp ce alta va superviza îndeaproape procesul, gata să intervină în caz de nevoie. Transport mobilă de la furnizor în zonele greu accesibile și pe orice stradă. Toate dubele de care dispunem sunt echipate cu toate elementele esențiale pentru un transport de succes. Vom face absolut tot ce este necesar pentru a asigura bunurilor o deplasare sigură și eficientă până la adresa dorită.

Oferim servicii de transport profesionale, care nu implică riscuri. Plecăm la drum numai în momentul în care suntem ferm convinși că obiectele se află în siguranță. Odată ce am ajuns la domiciliul dumneavoastră, ne putem apuca de asamblare. Vom desface cu grijă fiecare cutie și vom monta, pe rând, fiecare corp. Nu vom împăștia componentele prin toată casă pentru a nu exista riscul amestecării. De montare se va ocupa un tâmplar cu experiență, care va avea cu el o trusă completă cu scule și instrumente. Asamblăm mobilierul în locul dorit de client în cel mai scurt timp posibil. Transport mobilă de la furnizor, indiferent de volum, oriunde în București și provincie, cu plecare sau sosire din Capitală. Puteți obține un preț mai mic dacă renunțați la serviciile suplimentare (încărcare, urcare, asamblare) și optați doar pentru transport (dubă și sofer).

Servicii asamblare / montaj mobilă

Oferim servicii de asamblare / montaj mobilă pentru persoanele fizice și juridice. Transportăm componentele de la magazin sau depozit la adresa clientului în schimbul unui preț corect, fără taxe ascunse. Ridicăm cutiile și componentele, le urcăm în dubă și le descărcăm unde doriți. După care, un tâmplar se va ocupa de asamblare. Se va prezenta la fața locului cu toate sculele și instrumentele necesare. Și, astfel, în cel mai scurt timp, vă veți putea bucura de mobila pe care ați achiziționato. Asigurăm montaj de biblioteci, mese, canapele, birouri, fotolii, dulapuri, șifoniere, paturi, orice tip de mobilier. Puteți sta liniștit, obiectele se vor afla în mânile unui profesionist. Nu va exista riscul deteriorării finisajului pentru că tâmplarul care va fi repartizat să efectueze asamblarea are ani întregi de experiență în spate.

Servicii asamblare / montaj mobilă nouă sau folosită

Asamblarea / montajul mobilei nu este o joacă pentru copii. Chiar dacă în cutii este prezent un ghid cu instrucțiuni, procesul nu este deloc unul așa ușor pe cât pare. Este nevoie, în primul rând, de răbdare. Apoi de uneltele necesare. Noi îndeplinim toate condițiile în așa fel încât să vă asigurăm un serviciu profesionist de montare. Ne descurcăm cu orice tip de mobilier, indiferent de materialul din care este fabricat (lemn, metal, sticlă, plastic). Oferim servicii de transport și asamblare mobilier. Nu vă ambiționați să efectuați montajul mobilierul de dimensiuni mari pe cont propriu pentru că există riscul să-l distrugeți dacă nu aveți un minimum de experiență și ustensilele necesare. Încercați să montati singur mobilierul doar dacă sunteți priceput.

Puteți solicita tâmplar sau instalator

Puteți solicita un tâmplar sau un instalator pentru montajul electrocasnicelor la rețele de apă sau curent. Oferim servicii de montare mobilă nouă indiferent de numărul de obiecte. Vă putem asambla un birou sau tot mobilierul din locuință. Tâmplarul care se va ocupa de asamblarea elementelor pe care le-ați cumpărat se va prezenta la adresa dumneavoastră cu următoarele unelte: ciocan, șurubelniță, bormașină de găurit, chei reglabile, cuțit de utilitate, ruletă, clește, bormașină inșurubat, clește cu vârf ascuțit, capsator și capse, foarfece, cuie, șuruburi, demontabili, balamale și multe alte instrumente (unele dintre dotari sunt prezente și în funcție de informațiile primite de la client). Practic, va avea la dispoziție tot ce-i trebuie pentru a vă asigura un serviciu profesional de montare mobilier. Este exclus ca elementele să prezinte zgârieturi sau alte daune după asamblare. Vă veți convinge de acest lucru pe moment.

Dacă aveți nevoie de servicii de asamblare / montaj mobilă profesional, ne puteți solicita cu încredere ajutorul. Tâmplarul care va fi repartizat pentru lucrare are capacitatea să efectueze operațiunile în doar câteva zeci de minute grație experienței pe care a căpătat-o de-a lungul timpului. Vom așeza piesele de mobilier în locul dorit de dumneavoastră în așa fel încât locuința să arate așa cum v-ați dorit dintotdeauna. Acum puteți scăpa de tot stresul pe care îl implică asamblarea / montarea de mobilier cu ajutorul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site pentru programare.

Call Now Button